TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Tilaus- ja toimitusehdot ovat voimassa 16.7.2018 alkaen.

Sinpäi Oy
Supinkatu 3 as 5
24100 Salo
info@sinpai.fi
www.sinpai.fi

Tuotteita myy Sinpäi Oy (y-tunnus 2890868-6). Sinpäi myy tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen ja tilausvahvistus

Tuotteet tilataan Sinpäin verkkokaupasta lisäämällä tuotteet ostoskoriin ja siirtymällä kassalle maksamaan. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet sekä tilauksen hinta toimituskuluineen. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tarkista aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää tilausvahvistuksesta tai tilauksestasi, ota viipymättä yhteyttä info@sinpai.fi. Säästä tilausvahvistus ja tarkista, että paketin sisältö vastaa tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Tilaaja sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitus- ja peruutusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilaamisen yhteydessä. Käytössä olevat maksutavat ovat pankkinapit, siirto sekä Visa/Master kortit.

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle.

Toimitusaika

Toimitamme tuotteet Postiin seuraavien kahden arkipäivän aikana tilauksesta. Tilaus on asiakkaalla yleensä noin 3-5 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Tiedotamme nettisivuilla poikkeavista toimitusajoista.

Peruuttamisoikeus

Tilaajalla on oikeus peruuttaa sopimus käyttämättömän ja myyntikelpoisen tuotteen osalta 14 päivän sisällä sen vastaanottamisesta. Mikäli tuote on pakattu erilliseen suljettuun pakkaukseen, on pakkauksenkin oltava ehjä ja myyntikelpoinen.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi tilaajan on ilmoitettava meille päätöksestään peruuttaa sopimus kirjeellä postitse tai sähköpostilla. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että tilaaja lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos tilaaja peruuttaa sopimuksen, palautamme tilauksesta maksetun summan pois lukien toimituskustannukset viivytyksettä.

Tilaajan on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja. Emme myöskään lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Viallisten tai väärien tuotteiden palautuskulut korvataan. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti. Huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketti voi joskus rikkoutua. Mikäli lähetys ja tuote on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, tilaajan täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio toimitustavan kuljetusyhtiölle. Ilmoita asiasta samalla myös meille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin ja tuotteisiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät sähköpostitse info@sinpai.fi

Sinpäi Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.