Yltympärs salolaine -juliste
26.6.2019
Show all

Näkyväst salolaine -heijastin

14,90 

Tilaa tyylikäs mattamusta heijastin ja ole näkyväst salolaine! Salo-heijastin kiinnitetään helposti neulalla.

Osasto:
Kuvaus

Häikäise pimeällä hankkimalla tyylikäs design-heijastin! Trendikäs musta Näkyväst salolaine -heijastin sopii jokaiseen tyyliin ja pukeutumiseen. Heijastinnappi ei pilaa asukokonaisuutta, eikä sitä tarvitse piilottaa taskuun valoisaan aikaan tai kauppareissuilla. Salo-heijastimen voi kiinnittää takin lisäksi myös esimerkiksi kassiin, koiran ulkoilupukuun tai lastenvaunuihin.

Näkyväst salolaine -heijastin on laadukas mattamusta nappi, jonka neulakiinnitys mahdollistaa heijastinnapin tukevan kiinnittämisen erilaisiin materiaaleihin takeista kasseihin, koululaisten reppuihin ja koiran kurapukuihin. Salo-heijastin sopii sijoitettavaksi lukuisiin eri paikkoihin! Trendikäs heijastava rintanappi on katseenkestävä asuste ja turvallisuuden lisääjä pimeällä.

Heijastava nappi on March design studion innovaatio. March kehittää jokapäiväisistä käyttöesineistä parempia uusien materiaalien ja teknologioiden avulla. Heijastinnappi loistaa pimeässä kuin supernova tehden sinusta näkyvän illalla ja tyylikkään aamunkoitteessa.

Heijastimen salolainen teksti viestii ylpeydestä kotikaupunkia kohtaan. Näytä ylpeästi salolaisuutesi ja tilaa Näkyväst salolaine -heijastin!

Mitat: Halkaisija 55 mm