Uutiskirje
4.1.2017
 

Lehdistötiedote

Lanseeraako yrityksesi uuden mielenkiintoisen tuotteen tai palvelun? Onko yrityksesi mukana jossakin merkityksellisessä kampanjassa tai projektissa, mikä saattaisi ylittää uutiskynnyksen? Olisiko yrityksesi tarina sellainen, mikä voisi kiinnostaa yleisöä laajemminkin?

Lehdistötiedotteen tarkoitus on herättää median kiinnostus ja toimia uutisen pohjana. Toimitukset ovat tänä päivänä hyvin kiireisiä ja sen vuoksi hyvä lehdistötiedote on mahdollisimman tiivis ja informatiivinen. Sen tulee olla myös helposti luettava ja ennen kaikkea kiinnostusta herättävä.

Yrityksen kannattaa kertoa ajankohtaisista asioistaan, uusista tuotteistaan ja palveluistaan myös medialle. Turhan usein yritykset jättävät asioita nostamatta, koska ajattelevat niiden olevan liian pieniä tai vähäpätöisiä. Mainostarkoituksessa tehty tiedote tuskin menee toimituksissa läpi, mutta yrityksissä tapahtuu paljon asioita, jotka kiinnostavat myös mediaa. Älä siis turhaan ujostele, vaan tuo yrityksesi tarina, ja ajankohtaiset kuulumiset, onnistumiset ja merkkipäivät rohkeasti paikallismedian tietoisuuteen.


 
Palvelu Lehdistötiedote, mediatiedote
Kuvaus Tapahtuuko yrityksessäsi jotain, joka voisi ylittää uutiskynnyksen paikallis- tai valtamediassa? Otetaan siitä yhdessä selvää!
Hinta Pyydä tarjous