Näkyväst salolaine -heijastin
19.7.2018
Salo-juliste
4.1.2017
 

Yltympärs salolaine -juliste

Ole ylpeästi salolainen ja osta Yltympärs salolaine -juliste. Kotiseuturakkautta huokuvan julisteen voi ripustaa tilaan kuin tilaan!

Yltympärs salolaine -julisteessa ympyrän sisään kätkeytyy Salon ydinkeskustan kartta. Kartasta voi löytää taajama-alueen kadut joilla on lapsena temmeltänyt, joen tutut uomat ja keskusta-alueen tiet. Kartasta löytyy myös Salon sydän, tori, johon on kokoonnuttu kautta aikojen tapaamaan tuttuja. Juliste kunnioittaa myös Salon murretta, joka on myös aivan oma kielensä, meille salolaisille niin rikas ja rakas. Murresanat vaihtelevat Salon eri puolilla, mutta yksi asia on varmaa - Salon murre on aivan omalaatuinen, eikä sitä pidä sekoittaa Turun murteeseen.

Nyt voit hankkia Salon katukartan kotiisi, työpaikalle tai vaikka lahjaksi salolaisuutta arvostavalle ystävälle. Siinä missä muualla asuva ystävä rakastaa päästä varpaisiin, on salolainen yltympärs rakastunut. Näytä rohkeasti kotiseuturakkautesi ja osta Yltympärs salolaine -juliste!


Tilaa juliste

 
Yltympärs salolaine -juliste, musta

 
Saatavilla olevat värit Musta ja valkoinen
Mitat 50 x 70 cm
Kuvaus Yltympärs salolaine -juliste viestittää salolaisuutta isolla S:lla: Salon kartalla ja Salon murteella. Juliste on tehty paljasjalkaisille salolaisille, Saloon muuttaneille, muualla asuville salolaisille, paluumuuttajille ja aivan kaikille Salo-faneille! Ripusta pala Saloa seinälle.
Juliste on painettu Suomessa.
Hinta 24,90 € + toimituskulut 8,00 € sis. alv 24 %
Osta Tilaa juliste

Yltympärs salolaine -juliste, valkoinen
Yltympärs salolaine -juliste, musta