Asiakastarina
4.1.2017
Nettisivujen tekstisisällöt
4.1.2017
 

Yritystarina

Mikä yritystarina on jäänyt parhaiten mieleesi? Se on saattanut tehdä vaikutuksen rehellisyydellä, rohkeudella, huumorilla, hämmästyttävyydellä, erikoisuudella, samaistuttavuudella tai taitavalla kerronnalla. Värikkäästi sanoitetut tarinat painuvat mieleen ja palauttavat yrityksen muistiin silloin kuin sen tarjoamalle tuotteelle tai palvelulle on tarvetta.

Minkälainen on sinun yrityksesi tarina: mistä yritys on saanut alkunsa ja mitä kaikkea yrittäjyyden varrelle mahtuu? Löytyykö tarina nettisivuiltasi ja onko se kirjoitettu kiinnostavasti, jotta se herättää huomiota? Jos sinulta löytyy valmis yritystarina, anna sen näkyä ja kuulua! Varmista, että se osuu nettisivuilla sivuvierailijoiden silmiin ja kerro tarinaa eteenpäin. Kun yritystarina on kunnossa, myös hissipuheesi yrityksestä on hiomista vaille valmiina. Voit napata tarinasta parhaat palat, kun esittelet yritystä tapaamisissa. Voit myös ilmoittautua vapaaehtoiseksi kouluihin kertomaan tarinaasi - yrittäjien tarinat ovat mielenkiintoista kuultavaa!

Jos tarina puuttuu tai se on vielä ajatuksena mielessä, olemme mielellämme avuksi. Yritystarinan voi kirjoittaa useasta näkökulmasta ja tekstin timantiksi voi valita jonkin yritystaipaleella tärkeäksi koetun hetken, tuotteen, tuoksun, tilan tai vaikka fiiliksen. Autamme haistelemaan kanssasi sopivaa kulmaa tarinalle, kirjoitamme sanoittamattomat tarinat valmiiksi ja muokkaamme tarvittaessa jo kirjoitetut tarinat yhä parempaan loistoonsa.

Jokainen yritys ansaitsee tarinansa!


 
Palvelu Yritystarina
Kuvaus Tarinat myyvät ja jäävät mieleen! Millainen on sinun yritystarinasi ja löytyykö se nettisivuiltasi? Jos tarvitset apua tarinassa, autamme löytämään kiinnostavan kulman, kirjoitamme tarinat valmiiksi ja muokkaamme jo kirjoitetut yhä parempaan loistoonsa.
Hinta Pyydä tarjous