Sinpäi Oy

"Sinpäi ei tarkoita välinpitämättömästi vasemmalla kädellä sutaistua, vaan sitä että riittävän hyvä riittää."


 

Ensimmäiset tavut Sinpäi Oy:n tarinaan kirjoitettiin aurinkoisena kesäpäivänä vuonna 2017 keskellä kotikaupunkimme ylintä ylpeyttä, Salon toria. Torikahvilassa turinointi johti siihen, että Pauliina heitti ehdotuksen myytävästä tuotteesta ilmoille, Elina innostui ja päätettiin kokeilla. Miksi? Miks ei!

Idean valmiiksi saattamisessa kesti. Viilasimme ja viimeistelimme. Hetkeä ennen lanseerausta toinen taho toi samanlaisen tuotteen jo ennestään pienille markkinoille. Vetäydyimme, mutta saimme tärkeän opetuksen - vitkuttelulla ei valloiteta markkinoita. Pettymyksestä päästyämme olimme helpottuneita. Pitkään puolivalmiina pyörinyt tuote sai jäädä unholaan ja suuntasimme katseemme muihin ideoihin. Niihin, joita aidosti haluamme viedä eteenpäin. Ajatuksemme kirkastui ja perustimme Sinpäi Oy:n alkuvuonna 2018.


Tehokasta markkinointiviestintää ja kotiseuturakkautta

Sinpäi on meidän kahden innostuvan ja aikaansaavan asiantuntijan yritys. Elinan erityisosaamista on viestintä, copywriting, mediatiedottaminen sekä sosiaalinen media. Pauliinan puolestaan digitaalinen markkinointi, sisällöntuotanto, hakukoneoptimointi sekä liidien hankinta nettisivujen kautta. Olemme molemmat myös ässiä projektinhallinnassa!

Teemme asiakkaillemme erilaisia toteutuksia konsultaatiosta koulutuksiin ja sisällöntuotannosta sähköpostimainontaan. Sanoitamme ajatukset tarinoiksi, kirkastamme yrityksen ydinviestit, fiksaamme nettisivujen tekstit helposti luettaviksi (sekä ihmisille että hakukoneille), autamme hands on -markkinoinnissa sekä vaikuttavan, ja siten myös tuloksellisen viestinnän tekemisessä. Otamme toiminnassamme aidosti huomioon yrityksen kokonaiskuvan ja tavoitteen, mutta toteutamme myös pienempiä kokonaisuuksia.

Salolaisuus on vahva osa meitä ja autamme palavalla intohimolla salolaisia yrityksiä menestymään. Tuotteitamme ovat myös rakkaasta kotikaupungista ja rikkaasta murteesta inspiraationsa saaneet julisteet. Tavoitteenamme on rohkaista salolaisia näyttämään kotiseuturakkautensa avoimesti niin yritysten toimitiloissa kuin kodeissakin.


Sinpäi - Paremp tehty ku täydelline

Sinpäi ei tarkoita välinpitämättömästi vasemmalla kädellä sutaistua, vaan sitä että riittävän hyvä riittää. Usein hyvätkin asiat jäävät toteuttamatta, koska rima asetetaan itselle ja omalle tekemiselle liian korkeaksi. Kun uskaltaa päästää ajoissa irti, saa enemmän aikaiseksi ja toiminta vie kohti haluttua suuntaa, tarinassa eteenpäin. Sinne päin, koska paikallaan olo ei vie mihinkään.

Tätä tarinaa haluamme tuoda yritysten markkinointiviestintään, rohkaista yrityksiä kertomaan tarinaansa ja tuomaan tuotteitansa potentiaalisten asiakkaiden tietoisuuteen. Sinpäi on myös meidän kahden yrittäjän motto, uskalsimme rohkeasti aloittaa meidän sivutoimisen yrityksemme tarinan äitiyslomillamme, eikä sitten joskus kun kaikki on täydellistä.

Sinpäi. Paremp tehty ku täydelline.


Ps. Mihin suuntaan yrityksesi on menossa? Jos kompassi on kateissa tai kaipaat kaveria matkalle, ota meihin yhteyttä!

Kotiseuturakkaudella,
Pauliina ja Elina

Elina Ilmanen ja Pauliina Uuttu, Sinpäi Oy yrittäjät